Sikkerhetssystemer gir trygghet for de ansatte

Vi har lang erfaring med montering av sikkerhetssystemer, og dekker alt fra kameraanlegg til innbruddsalarm. 

Moderne kameraanlegg gjør at du som arbeidsgiver alltid har kontroll på at du ikke har uønskede personer i nærheten av arbeidsområdet. Systemene er skalerbare og kan gjøres så avanserte og enkle som du ønsker – det viktigste er at du har oversikt over hva som skjer på arbeidsplassen. 

Kameraanlegg kan selvsagt også kobles sammen med andre systemer, som eksempelvis adgangskontroll. Dette kan være i form av nøkkelkort, touch-ID, porttelefon eller andre former for identifikasjon, så du vet at det kun er de ansatte som kommer seg inn. 

Innbruddsalarm er også et naturlig ledd for å øke sikkerheten på arbeidsplassen. Vi tilbyr løsninger med blant annet sensorer, som gir lyd eller lys på ulike områder når uvedkomne besøkende er på området til gitte tider. 

I tillegg er det viktig å ha et brannanlegg som følger forskriftene, og gir de ansatte god oversikt over området i form av nødlys og annen varsling. Vi tilbyr adresserbart heldekkende næring, samt seriekoplet brannvarsling for nybygg og rehabilitering. I tillegg har vi årskontroll på brannvarsling, og brannservice i samarbeid med Valdres Brannservice. 

Vi har lang erfaring på feltet, og kan bistå med montering i alle typer sikkerhetssystemer da vi er EKOM-sertifiserte.

Send oss en melding

Fyll inn feltene under, så kontakter vi deg i løpet av kort tid.