Ladestasjoner bedrift

I dag trenger bedrifter, ansatte og kunder å lade elbilen på forskjellige steder i løpet av dagen, enten det er på byggeplassen eller ved kontoret. Her kan både strømnettet og kapasiteten variere. 

Vi tilbyr smarte og kraftige ladestasjoner for bedrifter som tilpasser seg strømnettet, og fordeler all tilgjengelig strøm til de elbilene som er koblet på. Alt går automatisk, og du har full oversikt og muligheter til oppgradering i skytjenesten. 

Kostnadsfritt betalingssystem 

For bedrifter som tilbyr ladestasjoner, er det mulig å legge opp en løsning som gjør at sjåføren/brukeren identifiserer seg gjennom en APP. Bedriften får dermed full oversikt over strømforbruket for hver ansatt i skytjenesten.  

Et soleklart konkurransefortrinn 

Stadig flere bruker elbiler på jobb, både kunder og ansatte. Muligheten for å lade bilen på jobb eller utenfor butikken er dermed et stort konkurransefortrinn. Det viser også en bevissthet rundt bærekraft og miljøvennlige løsninger. 

Med våre ladestasjoner er du raskt i gang med utslippsfrie el-varebiler. Hvis bedriften vil utvide elbilparken, er det enkelt å øke antall ladepunkter. 

Alt går automatisk, og du har full oversikt og muligheter til oppgradering i skytjenesten. 

Trygt og enkelt 

Vi tilbyr ladestasjoner som er utviklet for å tåle tøffe værforhold – både kulde, snø og regn. De er utviklet etter norske kvalitetskrav og er godkjent i henhold til ISO61851-standarden. Ladestasjonene og festeanordningene er dessuten tyverisikre.  

Hvis de likevel trenger reparasjon eller må erstattes, kontakter du en av våre dyktige installatører, som vil hjelpe deg.

elektriker fra Valdres Installasjon installerer ladeanlegg

Send oss en henvendelse

Fyll inn feltene under, så kontakter vi deg i løpet av kort tid.