– Ikke nøl med å søke som læring hos Valdres Installasjon

Oppe på Fagernes møter vi Julie Aure, som jobber som lærling hos Valdres Installasjon. Hun forteller at hun har fått god oppfølging hele veien og at hun har lært svært mye i tiden som lærling. Derfor er det kanskje ikke så rart at hun snakker svært varmt om hvordan det er å være lærling hos Valdres Installasjon.  

– Som lærling hos Valdres Installasjon har du mange muligheter til å lære deg alt du trenger i elektrikerfaget. Her har jeg mange dyktige kollegaer som mer enn gjerne deler sin kunnskap og erfaring med meg. Akkurat nå jobber jeg på et prosjekt der vi legger opp skjultanlegg på en hytte, som både er spennende og lærerikt, forteller Julie.   

Intervju med lærling i Valdres Installasjon
Julie Aure er ikke i tvil om at hun både trives og lærer mye som lærling hos Valdres Installasjon.

– Trives veldig godt med kollegaene mine 

Julie forteller videre at det gode arbeidsmiljøet på jobb også er en viktig faktor for at hun trives så godt. Hos Valdres Installasjon har man ifølge Julie en god aldersbalanse, og kollegaer som er opptatt av å ta godt vare på hverandre.  

– Noe av det beste med å jobbe hos Valdres Installasjon er rett og slett at jeg gleder meg til å komme på jobb hver dag. Jeg synes vi har en god balanse mellom at vi skal gjøre jobben skikkelig samtidig som vi har det hyggelig på jobb. Vi tar godt vare på hverandre her hos oss, forsikrer Julie.  

Et godt miljø for lærlinger 

Som lærling får Julie være med på forskjellige prosjekter som gjør at hun får se ulike sider av hva elektrikerfaget har å by på. Skal vi tro Julie så får hun grundig oppfølging, og går en svært spennende yrkeskarriere i møte.  

– Som lærling starter arbeidsdagen min med at jeg kommer på kontoret tidlig på morgenen. Deretter finner jeg den jeg skal være med ut på oppdrag. Jeg har lært veldig mye som lærling her hos Valdres Installasjon, og synes arbeidet er veldig spennende.  

Til slutt kommer Julie med en oppfordring:  

– Ikke nøl med å søke som lærling hos Valdres Installasjon!