Smart strømstyring

Hvordan spare strøm i hverdagen? Vi må tenke nytt om strøm. I takt med de økende strømprisene, og ikke minst klimaendringene, har det meldt seg et nytt behov blant befolkningen. Vi kaller det smart strømstyring.

Hva er smart strømstyring?

Smart strømstyring er, enkelt og greit, automatisk styring av strømmen. 

Det gir deg lavere strømregning, samtidig som du slipper å ofre komforten. Systemet flytter forbruket på enhetene som drar mye strøm til billigere tider av døgnet. 

Det har aldri vært så enkelt å spare penger på strøm!
videoillustrasjon av oppbygningen rundt smart strømstyring

Hva består systemet av?

Framtidens førstevalg innen smart strømstyring

Produkter du kan koble til for å spare strøm

Full kontroll med smart strømstyring

I dag finnes det flere tilbydere av strømstyringspakker på markedet. Ved hjelp av rådgivning fra våre dyktige elektriker, finner vi fram til løsningen som passer ditt behov best. 

Ved å styre strømforbruket til varmtvannstanken, elbilladingen og varmekablene, kan du få inntil 10.000 kroner i støtte fra Enova. Vi vet hva som skal til for å få støtte og hjelper deg med søknaden. 

Vil du vite mer om produktene som hjelper deg med å spare strøm? 

smart strømstyring

Rekordhøye strømpriser krever fremtidens løsninger

Stadig økende strømpriser gjør at flere og flere av oss ser på hva vi kan gjøre for å redusere strømforbruket vårt, og dermed også strømkostnadene våre. 

Noen tenker kanskje at man må dusje én gang i uka, eller slutte å unne seg morgenkaffen for å spare på strømmen. Heldigvis finnes det langt mer fornuftige løsninger som gjør at man kan beholde komforten - og samtidig spare seg for vesentlige utgifter knyttet til strøm. 

Med smart strømstyring kan du redusere dine strømtopper og strømkostnader!

Illustrasjon av kW brukt i løpet av et døgn
illustrasjon av strømutgiftene i en husholdning

Ta kontroll over strømforbruket ditt! 

Med styringssystemer på oppvarming og varmtvann vil du spare der det virkelig monner. Tall fra 2021 viser at henholdsvis 64,6% og 19,4% av strømregningen stammer fra oppvarming og varmtvann. 

En gjennomsnittlig husstand vil bruke 25 776 kwH per år på strøm på boligen. Med en strømpris på 3 kroner per kWh vil man bruke bruke cirka 78.000 kroner (uten strømstøtte) på oppvarming og varmtvann i året. Det er klart det er mye penger å spare på å redusere forbruket på en smart måte.

Husk likevel at ingen hjem er like. Derfor er det lurt å få gode råd fra erfarne elektrikere om hva som passer best for deg. 

På tide å ta grep om strømregningen?

Ta kontakt med oss. Våre elektrikere tilbyr effektiv installasjon av systemet, og kan samtidig rådgi deg om andre energieffektive valg i boligen. 

Fyll ut skjemaet under, og vi tar kontakt med deg innen kort tid.

Send oss en henvendelse

Fyll inn feltene under, så kontakter vi deg i løpet av kort tid.