Energirådgivning

Lurer du på hvordan du kan kutte i strømforbruket? Svaret ligger i energirådgivning. Med riktig rådgivning kan du raskt identifisere hvilke områder du eller din bedrift kan øke energieffektiviteten. 

Når miljø og kostnadskutt går hånd i hånd

Gode valg, for miljø og lommebok, er vanskelige å finne. I de siste 2-3 årene har antall henvendelser tilknyttet nettopp dette feltet økt. Hvordan kan man redusere strømutgiftene, samtidig som man gjør tiltak for mijøet? 

Problemet, for både bedrifter og enkeltpersoner, er å vite hvor man skal starte. Heldigvis sitter vi i Valdres Installasjon på løsningen! Gjennom en omfattende energirådgivningsprosess, kan vi identifisere tiltakene som er enklest og mest virkningsfulle for deg og din bedrift. Vi hjelper deg selvfølgelig også med oppfølging av tiltakene. 

Hva er egentlig energirådgivning?

Befaring

Kartlegging

Vi kommer på befaring til deg og din bedrift. Da vil vi avdekke hvilke områder som har størst potensial for energireduksjon. Våre rådgivere kommer med konkrete forslag, og tar en grundig sjekk av fasilitetene for å sikre at alle potensielle tiltak blir kommunisert.

Tiltaksplan

Tiltaksplan

Basert på kartleggingen utarbeides det en tiltaksplan, med konkrete tiltak tilpasset dine behov. De ulike tiltakene viser tydelig hva du kan forvente, så du kan ta gjennomtenkte valg for deg og din bedrift. Forslagene har ulik størrelsesorden, og vi kommer med en anbefaling til hva du bør prioritere.

Tilbud

Tilbud

Basert på forslagene tilknyttet de ulike tiltakene, vil det utarbeides et konkret tilbud. I dette tilbudet vil du se alle kostnader, samt nedbetalingstid. Det gjør det enkelt å se forventet energireduksjon, og gir en tydelig forklaring på når du har spart inn din investering.

Fremtidens førstevalg innen energirådgivning

Valdres Bil brukte 88.500 kw/h mindre over en tremånedersperiode

Flere av våre kunder har benyttet seg av våre energirådgivere. En av dem er Valdres Bil, som ønsket å gjøre sitt for mijløet ved å bli en miljøsertifisert bedrift. Første steg ble energirådgivning, som ga dem en tydelig liste over alle tiltak for å redusere strømforbruket. De opplever at tiltakene har redusert strømregningen - og samtidig økt komforten. 

Energirådgivning hos Valdres Bil

Bedrifter får stor reduksjon i energiforbruket

Mange bedrifter er basert i eldre bygg. Tilhører du denne gruppen kan det være mange tiltak som kan utføres for å nå bærekraftsmålene dine. Det handler om å se hvor du har mest potensial for energibesparelse, på en lønnsom måte. Våre energirådgivere har lang erfaring med bedrifter, sameier og borettslag, og vet hvilke løsninger som sikrer best lønnsomhet.

Næring

Energieffektivisering i førersetet

Det grønne skiftet gjør at flere bedrifter må kutte i sine utslipp. Bærekraftsmål har derfor blitt viktig for bedriftene, nettopp fordi det synliggjør at man vil gjøre en endring for samfunnet som helhet. 

Samtidig er det mulig å gjøre store besparelser. Ved å øke energieffektiviteten vil du alltid vinne. Hos Valdres Installasjon møter du erfarne rådgivere, som skreddersyr sine anbefalinger etter hvert prosjekt. For ingen bedrifter er like.

Befaring

Enova gir tilskudd til energitiltak

Det skal være enkelt å gjøre gode tiltak for miljøet. Enova prøver å gjøre noe med dette. Et av de mange tiltakene de har innført er støtte for energirådgivning. De tilbyr inntil 5000 kroner i støtte når du engasjerer en energirådgiver til å kartlegge de ulike energitiltakene som passer for deg og din bolig. 

Enova har også egne energitiltak for bedrifter. Se hvilke ordninger som gjelder på Enova sine nettsider.

Tjenester

Hvor kan du redusere energiforbruket?

Våre rådgivere har lang erfaring med alt fra privatboliger til næringsbygg, og vet hvilke tiltak det lønner seg å fokusere på. Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg så snart vi kan.

Send oss en henvendelse

Fyll inn feltene under, så kontakter vi deg i løpet av kort tid.