Fagdag
"Det grønne skiftet"

Vi inviterer alle våre kunder til åpen fagdag den 28 august. Vi starter klokken 1200 og holder på fram til klokken 1500. Program og påmelding, finner du lenger ned på siden. 

 

Program

  • Kl 1200 -1210 Vi ønsker velkommen
  • kl 1210-1230 Vestre Slidre Helsetun forteller om deres erfaring med bruk av vårt nye egenutviklede styringssystem, SDLink 
  • kl 1230-1250 AMFI Valdres forteller om deres erfaring med armaturbytte
  • kl 1250 - 1500 minimesse hvor du kan møte våre leverandører

Vi server god mat og godt drikke 

Du vil få møte tre av våre leverandørere som vil gi deg informasjon om hvordan du kan reduserer energiforbruket og samtidig ta bedre vare på miljøet. Vi vil blant annet vise deg hvordan armaturbytte kan redusere energiforbruket og hvordan styringssystemer gir deg bedre oversikt over eget energiforbruk. 

Under finner du oversikt over hvilke leverandører du vil møte og hvilken informasjon du kan forvente å få. 

SG Armaturen vil vise deg at ved å bytte ut armaturen får du ikke bare optimal energisparing – du får også mindre vedlikeholdsarbeid, i tillegg til besparelsen på grunn av sjeldnere innkjøp. Utfasing av lysstoffrør vil også bidra til å forhindre at kvikksølv kommer ut på markedet. Totalkostnad ved eierskap, viser at nedbetalingstiden er i snitt 1,5 til 3 år.

Norlux vil fortelle deg om hvordan optimalisert belysning gir bedre kunde- og handleopplevelse, og dermed økt omsetning. Et godt tilpasset lysanlegg starter med en god lysplan. Vi hjelper våre kunder med å utarbeide tilpassede lysplaner enten du bygger nytt eller rehabiliterer eksisterende anlegg.

Glamox vil fortelle deg om at vi ikke bare påvirkes av lyset rent visuelt, men også biologisk. Med god og riktig belysning kan vi skape en gunstig døgnrytme, forbedre de kognitive evnene og øke følelsen av velvære for de som er i lokalet.

Meld deg på her:

Fyll ut feltene for å registrere deg