Om oss

Vi ønsker å tilby avanserte løsninger for våre kunder, som bidrar til at de får en enklere hverdag med reduserte energikostnader.

Bransjen vår er i rivende utvikling, og vi i Valdres Installasjon er opptatt av å ligge teknologisk og kunnskapsmessig langt fremme. 

Vi ønsker å tilby avanserte løsninger for våre kunder, som bidrar til at de får en enklere hverdag med reduserte energikostnader. Vi prosjekterer og installerer alle typer elektroinstallasjoner i Valdres.

Sikkerhet og bevaring

I Valdres Installasjon er vi opptatt av at vår kunnskap skal bidra til å øke sikkerheten og bevaringen av viktige verdier vi har her i Valdres – som flotte kulturbygg og historiske stavkirker. 

Vi ønsker også å sikre folk og verdier i lokalmiljøet vårt, ikke minst i landbruket.

Vi vil gi tilbake til samfunnet  

For oss i Valdres Installasjon er det viktig å være en positiv og aktiv aktør i nærsamfunnet vårt. Vi vil alltid utgjøre en forskjell – ikke bare for kundene og de ansatte, men også for resten av Valdres. Derfor har vi kultur for å støtte gode tiltak og aktiviteter som er med på å utgjøre en forskjell i nærsamfunnet vårt. 

Vi ser helst at støtten vi gir kommer frem til mange, så vi støtter derfor ikke enkeltpersoner. 

Vi støtter lokale lag og foreninger.

Vi ønsker å støtte opp om lokalmiljøet vårt og gir støtte til idrett, spesielt grupper og lag som driver med fotball og ski, men også andre som trenger litt ekstra. Storhallen har fått støtte fra oss. Vi er opptatt av at ungdommen skal få god plass til å trene. For ungdommen som ikke har idrett som interesse, støtter vi Garasjin i Valdres og Nettverket E-sport senter. 

Send oss en henvendelse

Fyll inn feltene under, så kontakter vi deg i løpet av kort tid.